Tunç, Avara’da vatandaşlara hitap etti

Seçim çalışmalarına tüm Bartın genelinde devam eden Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Av. Yılmaz Tunç Amasra ilçesinde bir dizi ziyaretler ile devam etti. İl Genel Meclis üyesi Uğur Timur ve Ak Parti Amasra ilçe teşkilat başkanı ile teşkilat mensuplarının destek verdiği Avara bölgesindeki ziyaret miting havasında geçti. Avara ve çevresindeki köylerin yoğun ilgi gösterdiği ziyarette vatandaşlar yağan sağanak yağışa rağmen Tunç’u dinledi. Avaralılara seslenen Tunç, Amasra ve köyleri ile ilgili yapılan icraatlardan bahsederek yeni dönemde gerçekleşecek icraatlardan bahsetti.

Amasra Çakraz arasında yol çalışmaları devam ediyor!

Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç, Bartın – Amasra arasındaki duble yol çalışmalarının bittiğini ve hizmete açıldığını hatırlatarak,”Bartın Amasra arasındaki duble yolu Ahatlara kadar tamamladık ve hizmete açtık. Amasra – Çakraz arasındaki çalışmalarda şu anda devam ediyor. Çakraz – Kurucaşile arasındaki yolunda yapımı ayrıca yatırım programına alındı. Çakraz – Kurucaşile arasındaki yolda tüneller ve viyadükler olacak. Yol konfor ve kilometre bakımında daha uygun hale getirilecek!” diyerek Amasra – Çakraz - Kurucaşile yolu hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Tunç, Cide – İstanbul arasında şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmanın Avara’da mola veren otobüsünün içine girerek yolculara hayırlı yolculuklar diledi. Tunç daha sonra meşhur Avara sucuklarının satışının yapıldığı satış ofisine ziyaret etti. Pazar yerini de ziyaret eden Yılmaz Tunç pazardaki esnaflara hayırlı işler dileyerek seçim çalışmalarına devam etti.

Anahtar Kelimeler:
TunçAk PartiAvara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemil 13 yıl önce

kaç kişi karşıladı tunç u

Avatar
hasan s. 13 yıl önce

valla ben sayamadım. resimlerden gördüğüm, o yağmura rağmen o milletin orada toplanması. sevgiden mi, korkudan mı bilemiyorum

Avatar
fethi 13 yıl önce

bu yılmaz tunçun avukat olması sebebiyle başbakanı bal gibi aldattıkları ortada.kimse istemiyor burada tunçu.ikinci sırada olsaydın da bakıverseydi başbakan şu bartından çıkacak sonuca.o zaman anlardı tuncun ne olduğunu...ama yukarılarda ne oyunlar döndürüyorlar kimbilir?yazık bartınımıza yazıklar olsun böyle particilik sistemine.yalan dolanlarla uyutun bakalım bu insanları.öbür dünyada filim yeniden oynayacak nasıl olsa!herkese hakkını iade edeceksiniz zaten.havale edilmişsiniz!!!!