Öne Çıkanlar Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu TÜİK İsmail Toksöz Deniz KIRAL Hema Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

3 Katlı Tarihi Ahşap Bina Kül Oldu

BARTIN’da kullanılmayan tarihi ahşap bina yandı. 3 katlı bina çöktü.

İlgili Foto Galeriye Git

Yangın 22:00 sıralarında Okulak Mahallesi Turna sokakta meydana geldi. Birgül Birsöz’e ait ve kimsenin oturmadığı 3 katlı tarihi ahşap binada alevler çıkmaya başladı. Mahalle de oturan vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Bartın Belediyesi İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Sokak girişinin dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri hortumları bahçeye uzatarak, yangına müdahale etti.

1 saatte kontrol altına alınabildi. Yangın sırasında 3 katlı binanın bir kısmı büyük bir gürültü ile çöktü. Yangın çıkmadan önce gençlerin binaya girdiği iddia edildi.

Polisle yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Birgül Birsöz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
... 7 yıl önce

bu tip eski ev tarihi ahşap ev yangınları en ince detaylarına kadar incelenmeli.mümkünse yangın deprem gibi mücbir sebeplerle ortadan kaybolan bu tip yapıların yerine 10 sene yapı inşa edilemez şeklinde karar alınmalı bakalım o zaman bi yerler yanıyomu istatistik tutulmalı.