Ağabeyini kurtaran gencin cesedi sahile vurdu

Ağabeyini kurtarmak isterken ölen gencin cesedi sahile vurdu

RAMAZAN Bayramı tatili için geldikleri Bartın'ın İnkum beldesinde, birlikte denize girdiği ağabeyini kurtarmak isteyen ve dalgalara kapılarak kaybolan 22 yaşındaki Mustafa Çelik’in cesedi sabah saatlerinde sahile vurdu.

İlgili Foto Galeriye Git

Bayram tatili için Ankara'dan Bartın'ın İnkum beldesine gelen Mustafa Çelik ile 36 yaşındaki ağabeyi Şükrü Çelik sabahın erken saatlerinde yüzmek için denize girdiler. Ağabeyinin dalgalara kapılarak boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Mustafa Çelik, kurtarmak için yanına gitti. Mustafa Çelik, ağabeyini denizin kenarına kadar getirmek istediği sırada, bu kez kendisi dalgalar kapıldı. Ağabeyini sahile yaklaştırmayı başaran Mustafa Çelik, dalgalı denizde bir anda gözden kayboldu. Sahil güvenlik, belediye ve afad ekiplerinin 2 gün yaptığı aramaların ardından Mustafa Çelik’in cansız bedeni sabah saatlerinde kıyıya vurdu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler Çelik’i ceset torbasına koyarak, Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 2 gündür arama çalışmalarını Afad’ın sahile kurduğu çadırda takip eden Çelik’in ailesi cesedin başında gözyaşlarına boğuldu.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Mustafa Çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.