Alkollü sürücü nihayet tutuklandı

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "01.01.2012 günü saat:21.40 sıralarında idaremiz Kemer Köprü Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi üzeri Tuna eczanesinin önünde alkollü sürücü A. G.’ in sevk ve idaresindeki aracı ile yolda yaya olarak yürümekte olan Üniversite öğrencisi Süleyman Kubilay YÜCELER’ e çarparak Yaralanmasına sebebiyet verdiği olayda yaralı Süleyman Kubilay YÜCELER’ in tedavi gördüğü hastanede vefat etmesi üzerine şüpheli A.G. Sevk edildiği adli makamlarca Tutuklanarak cezaevine konulmuştur" denildi.

1 Ocak 2012 günü pazar yerinde alkollü sürücü A.G. nin çarptığı, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Süleyman Kubilay Yüceler, tedavi gördüğü Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesi'nde yaşamını yitirdikten sonra gözyaşları içinde toprağa verilmişti. Yüceler'in ölümüne neden olan alkollü sürücü A.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılması komuoyunda tepkilere neden olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.