Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Altınok: Meslektaşlarımızın hatırasına eğlenceler iptal

Bu yıl Emniyet Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü kutlanacak. Bartın’da Polis Haftası kutlamalarına ilişkin açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Afganistan’da ve Cudi Dağında şehit düşen emniyet güçlerine saygı amacıyla eğlence programlarının iptal edildiğini söyledi. Teşkilatın kuruluş yıldönümü ile ilgili kutlama programlarının sade bir şekilde yapılacağını ifade eden Emniyet Müdürü Altınok, “Daha önceki yıllara oranla bu seneki yaptığımız etkinliklerimizde bazı kısıtlamalarda yaptık. Bu kısıtlamaların başında yılda bir kez de olsa personelimizin eşleri ve çocuklarıyla yakınlarıyla eğlence planlamıştık. Ancak gerek Afganistan’da düşen askeri şehitlerimiz, gerekse Cudi’de, Cizre’de şehit olan arkadaşlarımız meslektaşlarımızın hatırası için bu eğlenceyi iptal ettik. Bunun dışında her yıl yapılan 10 Nisan gecesi resepsiyon veya kokteyl oluyordu. Bu yemeği de iptal ettik. Bu sene biraz daha sade, eğitime ve biraz daha insanlarımızın yanında olduğumuzu belirtir mahiyetteki mesajlarımızı belirtmek amacıyla sade tuttuk. Dolayısıyla etkinliklerimiz sadeleşmiş olarak devam edecek. Buradaki amacımız Polis Teşkilatı olarak Bartınlıların hizmetinde olduğumuzu, onların güveni için her türlü fedakarlığa katlanmamız gerektiğini belirtmek istiyorum. Etkinliğimize vatandaşlarımızın katılmasını bekliyorum. Bize destek vermelerini bekliyorum. Sağlık huzur içerisinde 1 yıl geçirdik. Önümüzdeki yıl içerisinde de huzur ve güven içerisinde çalışmayı sağlıklı bir şekilde yaşamayı diliyorum” dedi.

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, bu yıl 167.si kutlanacak olan Polis Haftası etkinliklerine Bartın halkını davet etti. Afganistan ve Cudi’de şehit olan meslektaşların anısına eğlence programlarının iptal edildiğini söyleyen Altınok, bu yıl teşkilatın kuruluş yıldönümünde sade bir program yaptıklarını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.