Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Amasra ve Ulus'a Güven Masası

Bartın'da Polis Merkezi Amirliklerinde Güven Masası kurulmaya başlandı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Bartın ilimizde ilk periyotta Amasra ve Ulus ilçelerimizde faaliyete geçen Güven Masaları ikinci periyotta Bartın Kemer Polis Merkezi ve Kurucaşile Polis Merkez Amirliklerin de hizmet vermeye başlayacaktır. Bartın ilimizde hizmete giren Güven Masalarının işlevi; Bartın ilimizdeki Vatandaşlarımız ilk etapta Polis Merkezimizdeki görevlilerimiz tarafından karşılanacak Vatandaşlarımızın geliş amaçları sorulacak sıkıntıları konusunda bilgi alındıktan sonra Polis Merkez Amirliklerimiz de çözülmesi gereken konu ise hemen çözülecek.

Polis Merkezi Amirliğimiz tarafından çözümü mümkün olmayan ancak başka kurumları ilgilendiren konulardaki taleplerle ilgili olarak da vatandaşlarımız bilgilendirilerek çözümün Hangi birimde ya da kurumda olduğu o birim ya da kurumun yeri iletişim bilgileri ile ilgili diğer bilgileri de vatandaşlarımıza verilerek Bartın halkımızın hizmeti kolaylıkla aldığı sorunu kolaylıkla çözüldüğü bir şekilde ya da çözümü nerede bulacağı konusunda bilgilendirilmesi sağlanacaktır.

Amacımız Bartın halkımızın istek ve sorunlarına çözüm odaklı yaklaşmaktadır. 24 saat esasına göre hizmet verecek Güven Masaları Bartın halkımıza istediği her saatte çözüm odaklı anlayışla hizmet almalarını sağlamaktır.

ÇÖZÜM ODAKLI POLİSLİK ANLAYIŞI İLE BARTIN HALKININ 24 SAAT HİZMETİNDEYİZ." denildi.

Anahtar Kelimeler:
AmasraUlus
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.