Öne Çıkanlar Kurucaşile BAKKA Filiz Fırat UEFA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Bartın'da Bomba Arama Köpekleri Görevde
Bartın İl Jandarma Komutanlığında  2 Patlayıcı Arama ve İz Sürme Köpeği göreve başladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Valiliğinden yapılan açıklamada; "İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, toplumun huzur ve refah düzeyinin daha üst seviyelere taşınması kapsamında; patlayıcı madde kullanılarak yapılacak terör saldırıların engellenmesi, patlayıcı maddelerin İlimiz üzerinden başka İllere naklinin yapılmasına mani olunması,

patlayıcı maddelerin bulunarak etkisiz hale getirilmesi konusunda alınan güvenlik tedbirlerin etkinliğinin arttırılması maksadıyla İl Jandarma Komutanlığının talepleri doğrultusunda İl Özel İdaremiz tarafından 2 adet Bomba Arama ve İz Sürme Köpeği tedarik edilmiştir.  2 adet Bomba Arama ve İz Sürme Köpeği gerekli eğitimleri almalarına müteakip İl Jandarma Komutanlığının sorumluluğu altında İlimiz asayiş ve güvenliğinin sağlanması için yapılacak hizmetlerde görev alacaktır. " denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.