Öne Çıkanlar İsmail Toksöz TÜİK Kastamonu Hema Deniz KIRAL Tiyatro Burcu Karalı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Bartın'da Yasak Aşk Cinayeti

Bartın'da, 5 gündür kayıp olarak aranan Murat Gülbal'ın (35) bir apartmanın bodrum katında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada, 2 kişi gözaltına alındı.

İlgili Foto Galerye Git

Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Gülbal'ın geçen cuma günü Demirciler Mahallesi'nde oturan sevgilisi Şadiye Ö.'nün evine girdiği belirlendi. Şadiye Ö., gözaltına alındı, emniyette çelişkili ifadeler verince, evinde arama yapıldı. Aramalarda, kan izlerine rastlanıldı.

Tekrar sorguya alınan Şadiye Ö., ifadesinde, Murat Özbal'ın kalp krizi geçirdiğini, korkudan kimseye haber veremediğini ve gömdüğünü söyledi. Polis, Şadiye Ö.'nün tek başına bunu yapacağına inanmayarak, sorguyu sürdürdü. Şadiye Ö., geçen cuma günü Murat Gülbal ile kahvaltı yaptıklarını, bu sırada kendisine ilgi duyan arkadaşının kocası

Şadiye Ö., Bahattin Ö.'nün eve gelerek, Murat Gülbal'a saldırdığını ve boğuşma çıktığını; Bahattin Ö.'nün evde bulunan havlu ile Gülbal'ı boğduğunu söyledi. Şadiye Ö., Bahattin Ö.'nün çocuklarına zarar vereceğini söyleyerek, olayı kimseye anlatmaması yönünde tehditte bulunduğu ifadesinde belirtti.

Polis, Bahattin Ö.'yü de gözaltına alındı. Şadiye Ö.'nün ifadesi üzerine polis ekipleri, evin yanında bulunan deponun altına gömülen Murat Gülbal'ın cansız bedenini çıkardı. Murat Gülbal'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Şadiye Ö. ve Bahattin Ö.'nün sorgulamalarının sürdüğü belirtildi.

DHA

Anahtar Kelimeler:
Murat Gülbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Esra 6 yıl önce

Nereye gidiyor bu insanlık ya Allahım sonumuzu hayır eylesin

Avatar
Adalet 6 yıl önce

su testisi su yolunda kırılırmış.

Avatar
Mm 6 yıl önce

Bunları yazan insanlar size diyorum öyle emin yazmissinizki yanindamiydiniz bu olaylar yaşanırken

Avatar
Mm 6 yıl önce

O o kadar iyi bı insandiki öldürüp TE kadın süsü verdiler herşey ortaya çıktığında ,yanındaymış gibi yazan insanların yüzleri görmek isterdim