Bartın - Kurucaşile Yolu Yine Çöktü

BARTIN Valisi Nusret Dirim, Kurucaşile ilçesiyle bağlanan yolun çökmesi nedeniyle ulaşım sağlanamadığını belirtti.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Valisi Nusret Dirim, “Dün 13 Ağustos’da Bartın ile Kurucaşile ilçesi arasındaki yolun 35’inci kilometresindeki Karaman köprüsü sel felaketinde çökmüştü. Dün gece başlayan sabaha kadar devam eden yağmur nedeniyle köprünün yerine yaptığımız ve altına 6 büyük yerleştirerek yaptığımız yolda çökerek, ulaşıma kapanmasına neden oldu. Yerleştirdiğimiz borulardan 4’ü denize gitti. Şu anda ilçe ile yol bağlantımız yok. Bütün ekiplerimizi oraya gönderdik. Şimdi ise dere yatağına büyük kare betonlar koyarak, yolu yeniden trafiğe açmış olacağız. Yol 1-2 gün içinde yeniden trafiğe açılacaktır. Ayrıca yine Kurucaşile ilçesine bağlı 1-2 köydeki servis yolları da sel sularına kapıldı. Onun içinde ekiplerimiz çalışmalarına başladı.”dedi.


2 köy yolu ulaşıma kapandı

Yine Kurucaşile ilçesine bağlı Çayaltı köyü ve Aydoğmuş köyüne bağlı Dere köyünde 13 Ağustosda yaşanan sel felaketinin ardından çöken köprülerin yerine yapılan servis yolları da sel sularına kapılarak, 2 köy ile ulaşım tamamen kesildi.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Kurucaşile
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.