Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Bartın Polisi Suçlulara Göz Açtırmıyor

Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri yaptığı denetimlerde çok sayıda tabanca ve mermi ile uyuşturucu madde ele geçirdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan  açıklamada; "Bartın ilimizdeki Vatandaşlarımızın mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması özellikle gençlerimizin başta uyuşturucu maddeler olmak üzere tüm Asayiş olaylarından ve suçlarından uzak tutulması amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar ve denetimler neticesinde şüphelilerin üzerlerinde ve araçlarında ele geçirilen suç unsurlarına gerekli işlemler yapılmış böylelikle ilimizdeki oluşabilecek suçlar alınan tedbirler sayesinde önlenmiştir. Suçu Önlemek Suçluyu Yakalamak İçin Daima Hazırız." denildi.

EV HIRSIZLARI YAKALANDI, ÇALDIKLARI TELEVİZYON SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Ekipler tarafından yapılan diğer bir operasyonda, bir evden televizyon çalan 2 zanlı yakalandı. Çalınan televizyon sahibine teslim edildi. Yapılan açıklamada; "Bartın Asayiş Şube Müdürlüğümüze müracaata gelen Müşteki S.D evine yeni almış olduğu 109 ekran televizyonun çalındığını ve bulunmasını söylemesi üzerine; Asayiş Şube Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda evden televizyon çalan kişilerin A.V ve F.U.D olduğu tespit edilerek şüpheliler yakalanmıştır.

Yakalanan şüphelilerin yapılan sorgusunda çaldıkları televizyonu sattıkları yeri söylemişler ve buna istinaden televizyon sattıkları yerden alınarak sahibine teslim edilmiştir. Ayrıca televizyonu satın alan kişilere de suç eşyasını satın alma suçundan adli işlem yapılmıştır. Bartın polisi huzur ve güvenliğiniz için daima görev başında" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.