Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Bartın Polisinden Rekor Kan Bağışı

Türk Polis Teşkilatı‘nın 167. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle ülke genelinde olduğu gibi Bartın ilinde de bir dizi etkinlikler düzenleniyor. Bartın Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliklerden birisi de gönüllü kan bağışı kampanyasıydı. Bartın Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Bartın Şubesi Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenledikleri gönüllü kan bağışı etkinliğine her yıl olduğu gibi bu yıl da gerçekleştirildi.

4 Nisan 2012 günü 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen gönüllü kan bağışı etkinliğine ilginin yoğun olmasından dolayı kan alımı 1 saat daha uzatılarak 19.00 'a kadar sürüdü. Bartın Emniyet Müdürlüğünde görevli personelin yanı sıra çok sayıda duyarlı Bartın halkının da büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlileri tarafından bağışında bulunmak isteyen gönüllülerin kanları alındı. Bartın Valisi İsa Küçük ve Bartın Emniyet Müdürü Mehmet Altınok 'un da ziyaret ettiği gönüllü kan bağışçılarının sayısının bir önceki yıla oranla daha da çok olduğu gözlenirken 99 ünite kan toplandı. 2011 yılında da yine Bartın Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Bartın Şubesi Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenledikleri gönüllü kan bağışı etkinliğine bu yıl daha fazla kan bağışığı yapıldı. Kan bağışında bulunan gönüllülere meyveli soda ve kek ikramında bulunulurken, Kızılay Derneği Bartın Şubesi Başkan yardımcısı Erdal Arslan ve Kızılay Derneği Bartın Şubesi yönetim kurulu muhasip üyesi Necdet Aydemir tarafından bağışçılara Kızılay rozetleri de takıldı. Ayrıca kan veren gönüllülerin kan şekerlerinin ölçümü Bartın Özel Yaşam Tıp Merkezi görevlilerince ücretsiz olarak yapıldı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü ile Kızılay Bartın Şubesi Başkanlığı'nın ortaklaşa düzenledikleri etkinlik sonrasında Kızılay Bartın Şubesi Başkanı İsmail Çakır Gönüllü Kan Bağışı Etkinliğinin bekledikleri gibi yoğun ilgi içerisinde geçtiğini belirterek şunları söyledi;'' Ülke genelinde birçok ilde olduğu gibi Bartın İlimizde de gönüllü kan bağışçılarından kan bağışı almaktayız. Bartın da bu sebeple düzenlenen etkinliklerden birisini de Bartın Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa Kızılay Bartın Şubesi olarak yapmaktayız. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bartın Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa gönüllü kan bağışı etkinliği düzenledik. Bu yıl 04 Nisan 2012 tarihinde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında Bartın Belediyesi Sosyal Tesislerinde etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılım bir önceki yıla oranla daha da fazlaydı ve 99 ünite kan topladık. Başta Bartın İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Altınok olmak üzere Bartın Emniyet Müdürlüğü personelimizin ve vatandaşlarımızın duyarlılığı sayesinde bu yıl Türk Polis Teşkilatı‘nın 167. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen etkinlikte rekor seviyede kan bağışı oldu. Kan bağışında bulunan gönüllü bağışçılarımızın kanları Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi görevlilerimizce alındı. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, kan bağışı etkinliğimize desteklerinden dolayı Bartın Emniyet Müdürümüz Mehmet Altınok 'a ve Bartın Emniyet Müdürlüğü 'nün duyarlı personeline teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Bartın Emniyet Müdürlüğü personeline kan vermenin faydaları konulu bir konferans düzenlenmişti. Bartın Emniyet Müdürlüğü personelinin dinleyici olarak katıldıkları konferansa Batı Karadeniz Bölgesi Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi kan bağışçısı kazanım uzmanı Adem Sali konuşmacı olarak katılmıştı. Konferans sonrasında Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok tarafından Zonguldak Kızılay Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Adem Sali‘ye katkılarından dolayı bir teşekkür belgesi vermişti.” İfadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aaa 12 yıl önce

Polisimizi tebrik ediyorum.Diğer kurumlara da örnek olmalı bu.

Ayrıca Dikkatimi bir şey çekti Kanı Zonguldak Kan bağış MErkezi görevlileri almış.Bartında bu birim yok mu?

Avatar
Turgut 12 yıl önce

Buradan Bartın KIZILAY yetkililerine sesleniyorum.
Bartın 1.derece deprem bölgesi,büyük depremler yaşamış.Büyük sel afetleri yaşamış ve Can kayıpları yaşamış bir şehir.
Peki ya bartında 81 ilin tamamına yakınında bulunan Kan verme Merkezi neden yok?
Bartın Kızılayının Zonguldak Kızılayının sahip olduğu gibi bir internet sitesi neden yok?
Saygılar