Cansız Bedeni 22 Gün Sonra Bulundu
22 GÜN SONRA BULUNDU

1 MART Tarihinde Gazhane Parkı’ndaki Kuş Gözlem Evinin önündeki Bartın Irmağına düşüp kaybolan 36 yaşındaki Hasan Akın, 22 gün sonra ırmakta bulundu.

Geçtiğimiz 1 Mart tarihinde Arkadaşı ile birlikte iskelede oturan 36 yaşındaki Hasan Akın, dengesini kaybedip Bartın Irmağına düşmüştü. 15 gün boyunca arama kurtarma ekiplerinin yaptığı çalışmalardan sonra bu akşam saatlerinde Kocareis köyünde oturan Necdet Çolak isimli vatandaş ırmak kenarında odun toplandığı sırada suyun yüzünde bir şey fark etti. Tekneyle yanına gidip baktındı bir cesetle karşılaştı. Hasan Akın kaybolduğu gazhane parkından çimento fabrikasına kadar 8 kilometre sonra su yüzeyinde bulundu. Durumu hemen jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Bartın Belediyesi itfaiye ekipleri bir sandalla yanaşıp cesedi tutarak, kıyıya götürdüler. Hasan Akın’ın Arkadaşı tarafından teyit edilirken, arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Hasan Akın’ın cesedi daha sonra Bartın Belediyesine ait cenaze aracı ile Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hasan Akın, Bartın Belediye Başkanı MHP’li Cemal Akın da amcasının torunuydu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aşkı bartın 9 yıl önce

allah rahmet eylesin ama bence otopsi yapılsın ...günlerdir teknelerle botlarla aranan hasan akın ın ceseti su yüzeyinde bulunması şüpheli gibi geliyor bana...

Avatar
bartinli 9 yıl önce

bartında yakın zamanda ıkı olay oldu.
bir tane si ırmağa düşen bu kardeşimizdi. o kadar aradılar bulamadılar yıne en sonunda köylü vatandaş buldu.bir diğeri ise derbent köyünde dağda kaybolan yaşlı amca. aradan 2 ay geçti ama hala adam bulunamadı. yazıktır günahtı ne iş yapar bu yetkililer ne iş yapar bu yetkili kurumlar.

Avatar
bartinli 9 yıl önce

Kus gozlem evi dediniz onu oraya diktiniz eyvallah guzel bi dusunce guzel bi uygulama ama nerde ayyas kes alkolik varsa mesken tutmus kardesim.. Tekelden alkolunu alan oraya kosuyo bos bulabilirsen sanslisin.. Sevgilisini kapan oraya kosuyo kacamak icin kaldirin kardesim onu ordan kimse iyi niyetleri icin kullanmiyor onu orda kus gozlem evi dediginiz yer parti evi sanki... Yetkililer geregini yapsin kaldirsin kardesim harcadiginiz paraya yazik

Avatar
düşündürür. 9 yıl önce

Aynen katılıyorum hem yanında arkadaşı varmış suya düşen adam direk kaybolup gitmez o kadar ağaç dal var orda iki kulaç atsa suyun içinden karaya firlardi sarhoş olsa bilene bileyim subheli gibi.

Avatar
Kamu adina 9 yıl önce

Bartinli :sen nerden biliyorsun aramadiklarini araştır bi istersen gel emniyete bilgi vereyim sana ordan boş konuşma kamu emniyeti saglikcisi o açmayı hala ariyorlar

Avatar
hasan varol 9 yıl önce

böyle bir ölüm korkunç.istanbul da balıkçılık yapan bir kardeşimiz de fırtına da denize düşüp kaybolmuştu. hala bulunamadı 8 ay geçti aradan.allah gani gani rahmet eylesin. ama bu ırmak kenarında ki sarhoş yuvaları o sarhoşlardan da temizlensin kardeşim.biz millet olarak her şeyi amacı dışında kullanmaya meyilliyiz zaten.