Çuvallar Dolusu Sigarayı Böyle Çaldılar
ÇUVALLAR DOLUSU SİGARA ÇALAN HIRSIZLAR KAMERAYA YAKALANDI

BARTIN'ın Ulus ilçesi'nde sabah erken saatlerde kapısını kırarak girdikleri marketten çaldıkları sigaraları çuvallara dolduran hırsızların kaçış anları güvenlik kameralarına yansıdı.

İlgili Foto Galeriye Git

Olay, geçtiğimiz Salı günü sabah saat 06.15 sıralarında Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesindeki bir markette meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir marketin kapısını kırarak içeri giren hırsızlar raflarda bulunan sigaraları çaldılar. Çaldıkları sigaraları çuvallara doldurduktan sonra uzaklaşan hırsızlar araçlarına binerek olay yerinden kaçtılar. Hırsızların ellerinden çuvallarla koşmaları ve araçlarıyla kaçma anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüphelilerin yaklaşık 10 bin TL değerinde sigara çaldıkları öğrenildi. İlçe emniyet müdürlüğü ekipleri Kozcağız ve Perşembe beldelerinde de hırsızlık yaptıklarını tespit ettikleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.