Emniyet'te Tamamlama Eğitimleri

Bartın Emniyet Müdürlüğü ‘nün personelinin en iyi şekilde görevini yerine getirmesi için düzenlediği eğitimler aralıksız olarak devam ederken, eğitimlere her geçen gün yenileri ekleniyor. Suç ve suçluyla mücadelesini günün 24 saati özverili bir şekilde sürdürmekte olan Bartın Emniyet Müdürlüğü personeline yönelik düzenlediği birbirinden farklı eğitimlerle de başarısını daha da arttırmak istiyor.

Bartın Emniyet Müdürlüğü hizmet kalitesini arttırmak amacıyla personeline yönelik birbirinden farklı eğitimleri planlayarak gerçekleştirmeye devam ediyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Toplum Destekli Polislik Temel Eğitim Kursu planlanarak başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti. Bu kez de ‘’Tamamlama Eğitimi ‘’ planlandı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün 2012 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı Uygulama Talimatı hükümleri doğrultusunda 2012 yılı içerisinde Bartın İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan personele yönelik planlanan “Tamamlama Eğitimi” Eğitim Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek.

2012 atama döneminde Bartın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosuna yeni atanan toplam 54 personele, 2012 Yılı Hizmet İçi Eğitim Planı Uygulama Talimatı içerisinde bulunan Ders Programına göre verilecek olan eğitime eğitici olarak Bartın Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli konularında uzman rütbeli personel katılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.