Feci Kazada Genç Kız Hayatını Kaybetti

BARTIN’da kaldırımda yürüyen üniversite öğrencisi 23 yaşındaki Burcu Duran, kontrolden çıkan otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İlgili Foto Galeriye Git

Kaza, saat 16.00 sıralarında Gölbucağı Mahallesi'ndeki kavşakta meydana geldi. 21 yaşındaki Uğur Kalaycı yönetimindeki 74 AL 809 plakalı otomobil, bir anda kontrolden çıkarak yaya kaldırımına çıktı. Hızlı gelen otomobil, kaldırımda yürüyen üniversiteli Burcu Duran’a çarparak havaya fırlattı.

Otomobil taklalar atarak, bir galeriye ait park halinde bulunan 6 otomobile çarptı, ardından kaldırım üzerinde yan yatarak durabildi.

Kazada, Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Diyestisyenlik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Burcu Duran ağır yaralandı. İlk müdahalesi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından yapılan Duran, kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hafif yaralanan sürücü Uğur Kalaycı ise aynı hastanede yapılan tedavisinin ardından gözaltına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Burcu Duran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Kaya 7 yıl önce

millet deli gibi araç kullanıyor.kural falan hakgetire.nasıl olsa kontrol eden de yok.

Avatar
hakan merkez 7 yıl önce

horonzbu çocuuuu o kadar hız yapacak ne vardı mk evladı!

Avatar
Fatih Kaya 7 yıl önce

vali konağı kavşağı kapatılsın. boğaz yolunda ki beton kamyonları, maden kamyonları, liman sevkiyatına giden tırlar için denetim ve yaptırım uygulansın. boğaz yolunda kelle koltukta gidiyoruz. bunları yetkililere bu şehri yönetenlere iletiniz. önlem almazsanız daha çokk ölümlü kaza haberi okuruz.

Avatar
trafik 7 yıl önce

lütfen bartın içim trafik kontrolleri tam ve azami uygulansın. şahinci ve motorcular ilk başta olmak üzere..

Avatar
Neden 7 yıl önce

bir kaza, bir ölüm, ve hırs ve hız. 21 yıllık bir fidan son bulurken, kazayı yapan şahıs bir kaç güne kalmaz serbest kalır. sonuç hep böyle mi olmalı. hız yapmak için nedeni ne peki. nedeni her ne olursa olsun sonuç bir ölüm getirdi değermiydi bu hırsa. peki bu kaza mı sizce hayır değil tabiki de olamaz bu bir cinayet vahşet katliam aracın hızını gördük kameralarda bunun kaza sayılabilmesi imkansız. bu genç fidanın ailesine sabırlar diliyorum. acısını en derinden paylaşıyorum.

Avatar
EDU 7 yıl önce

bartinda şoförler maganda