FETÖ Üyelerine Gaybubet Talimatı
Bartın’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturma kapsamında, terör örgütü üyelerine  “Gaybubet” talimatı verildiği ortaya çıktı. Gizli yazılımlar üzerinden verilen talimatla, terör örgütü üyelerinin yakalanmadan kaybolmaları istendi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının tarafından açılan, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması devam ediyor.

FETÖ'ye yönelik sürdürülen operasyonlarda, örgütün üyelerine operasyonlara karşı gönderdiği gizli talimatlar da gün yüzüne çıktı.

Terör Örgütünün il emniyet yapılanmasındaki bazı imamlarına  “Gaybubet” talimatı verdiği belirlendi.

Terör Örgütünün gizli haberleşme programı “Bylock” üzerinden verilen “Gaybubet” talimatıyla, üyelerine delilleri yok ederek kaçmaları istendi.

Ayrıca, FETÖ üyelerine olası gözaltına alınma durumunda sessiz kalmaları, suçlamaları reddetmeleri gerektiği de bildirildi.

Bartın’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında şu ana kadar 558 kişi hakkında işlem yapıldı.  88 kişi tutuklandığı terör örgütü soruşturmasında, 58 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalçın ÇELEN / bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 7 yıl önce

ve hala fetöyü hafife alanlar var. dikkat edin fetöye karşı yapılan operasyonları kim eleştirirse mutlaka onun da fetö bağlantısı vardır. fetö asrın ihanet projesidir ve hedefi bu ülkeyi yoketmek, sömürgeleştirmektir.

Avatar
tufan 7 yıl önce

insanlığın ve toplumun yüz karaları..tükettikleri oksijene yazık oluyor.aklı olan ülkesine nasıl hainlik yapar

Avatar
ramazan 7 yıl önce

ülkesine ihanet eden herkes cezasını çekecek, bylock kullanan herkes müebbet hapis yatmalı, 17-25 aralık sonrası bu örgütle ilişiğini kesmeyenler (okul, gazete, banka) işten atılma ile cezalandırılmalı. bu kadar büyük bir kalkışmaya kalkan bu örgüt hafife alınmamalı, en ufak bir taviz verilmemeli.