Görünmez Kaza Güvenlik Kamerasında
Bisikletiyle otomobilin açılan kapısına çarpıp yaralandı Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

BARTIN'da, 39 yaşındaki Nuri Sadık Yalçın, bisikletiyle yol kenarına park edilen otomobilin yanından geçerken açılan kapıya çarparak yaralandı. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, dün akşam saatlerinde Hendekyanı Caddesi'nde meydana geldi. Hüseyin Doğanel, İl Özel İdaresi'ne ait 74 AK 350 plakalı otomobili caddeye park etti. Doğanel, araçtan inmek için kapıyı açtı. Bu sırada bisikletiyle otomobilin yanından geçen Nuri Sadık Yalçın, açılan kapıya çarptı. Kaza bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yola savrularak yaralanan Nuri Sadık Yalçın'a ilk müdahaleyi otomobil sürücüsü ve çevredekiler yaptı. Yalçın'ın başka bir bisikletle arkasından gelen ağabeyi de kazayı görünce durup kardeşinin başında ambulansın gelmesini bekledi. Gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesinden sonra Yalçın, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yalçın'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Otomobil sürücüsü, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isiyn 9 yıl önce

Kaza değil,
Tamamen arabadan inenin öküzlüğü. Aynaya baksana kardeşim inerken

Avatar
isiyne cevap 9 yıl önce

Bisiklet yolu olmayan yerde o kadar hızlı bisiklet surulurse olacağı budur. Şoförle alakası yok bi kere videoyu izlerseniz sofor aynaya baksa bile goremeyebilir o kadar hızlı gidiyor çünkü.ayrica o yorumu yazanin kendi öküzlüğü . Sevgiler :)

Avatar
vatandaş... 9 yıl önce

özel idarede makam şoförleri günde kaç saat çalıştırılıyor bi sormak lazım, dbirde özel idarenin kamyon şoförlerine şehir içinde biraz yavaş gidin kardeşim çoluk çocuk yola çıkıverir demek lazım.daha büyük kazalar olmadan !!! (seçim hızına şoförler yetişmeye çalıyor olabilir mi?)

Avatar
Trafik cezalarının caydırıcılığı önemlidir. 9 yıl önce

sürücü her durumda dikkatli olması lazım. ben görmedim,pardon diye bir bahane olamaz.özellikle işi şoförlük olanların dikkatsizliği diye bir şey söz konusu olmamalıdır. daha geçen hafta bir motorlu genç öldü. hala ders çıkaramayanlar varsa basacaksın cezayı o zaman dikkatli olur.

Avatar
Trafikte bahane olmaz 9 yıl önce

hem profesyonel düzeyde bisiklet sürücüsüyüm hem de araç sürücüsüyüm.kasksız bisiklete asla binmem. i̇kisini de kurallarına göre trafikte çok dikkat ederim. şoför kullandığı aracı her durumda kontrol etmek durumundadır. kör nokta göremedim diye birşey var mıdır? sorun araştırın kaldı ki araçtan inerken bakmadan inersen her türlü tehlikeye davet çıkartırsınız. şoför baksa da göremezdi bisiklet hızlıydı yapacak birşey yok zihniyeti hakimse o zaman araç kullanmayacak ki karşısındakine zarar vermesin.

Avatar
mehmet 9 yıl önce

bir ilde mobese kamerası olmaması ne kötü. böyle bir il kaldığını sanmıyorum bartından başka. ,iş yeri kameralarından kazaları izliyor polisimiz.

Avatar
Şahin Atabey 9 yıl önce

bisiklet yolu olmayan yerde o kadar hızlı gidilmez yazan beyefendi nerelerde bisiklet yolu var söyleyebilir misiniiz?bisiklet yolu dediginiz şeyi türkiyede sadece parkların etrafına sahil şeridine yapıyorlar ondada insanımız mangal yolu olarak kullanıyor trafik kurallarını bilen herkes kazadaki yüzde yüz hatanın araçta oldugunu bilir bisiklet kurallara göre sucsuz ama araca o kadar yakın gitmemeliydi sonucta burası türkiye kim kimin canına deger veriyorki eminim o adam arabasının derdindedir simdi