Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Kadın Kaçırma Olayında Flaş Gelişme
Geçtiğimiz günlerde Bartın'da meydana gelen kadın kaçırma olayıyla ilgili iddianame hazırlanarak dava açıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Cumhuriyet Ortaokulu önünde meydana gelen olayla ilgili şüpheliler, H.O., E.O ve C.E. hakkında iddianame hazırlandı. Şüpheliler hakkında TCK 109/2b ve 3b maddeleri  uyarınca 7 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle 1.Asliye Ceza Mahkemesince dava açıldı.

Olay, 3 Ocak'ta Bartın Kırtepe mahallesindeki Cumhuriyet ortaokulu önünde meydana geldi. Sabah öğrencilerin okula girdiği sırada bir otomobil okulun önüne park etti. Daha sonra otomobilden inen 3 kişi daha önceden tanıdıkları ve yanında öğrenci bulunan bir kadınla bir süre konuşmaya başladı. Küçük çocuğun okula gitmesinin ardından 3 kişi kadını zorla otomobile bindirdi. O sırada okul öğrencileri ve veliler büyük korku yaşadı.

Kadını zorla otomobile bindiren şahıslar okulun önünden ayrıldı. Polise haber verilmesinin ardından otomobil Bartın Zonguldak yolu Polisevi kavşağında ekipler tarafından durduruldu. Otomobilin içinde bulunan kadın şahıslardan şikayetçi olması nedeniyle 3 kişi polis tarafından karakola götürüldü. Adli makamlara çıkartılan 3 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.