Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Kafelere Nargile Baskını

SUNUM BELGESİ OLMAYAN NARGİLE KAFELERE ŞOK BASKIN

İlgili Foto Galeriye Git

02/08/2019 tarihinde Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce ilimizdeki kafelerde Nargile sunum belgesi denetimi için Bartın Merkez ve İlçelerimizle birlikte eş zamanlı olarak denetimler yapılmıştır. Denetimlere İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri de eşlik etmiştir. Yapılan denetimler neticesinde kafelerde  Nargile Sunum Belgesi bulunmayan 7 ayrı işletme tespit edilmiştir.İl Tarım Müdürlüğü tarafından 7 işyerine nargile sunum belgesi olmadan nargile sunumu yapmaktan toplamda 180.924,00TL. cezai işlem uygulanmıştır.

Ayrıca ; Bir işletmede yaşı küçük çoçuğun(16yaş) sigara içtiği görülmesi üzerine ayrıca yaşı küçük çocuğa sağlık için tehlikeli madde temininden adli işlem başlatılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.