Öte yandan Bartın 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi kaza ile ilgili basın açıklaması yaptı:

11.05.2013 tarihinde verilen görev için Kurumumuzca Abdipaşa Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzdaki 2006 model 74 BD 472 Plakalı tam donanımlı ambulans ile Acil Tıp Teknisyeni Hacer ŞANCI, Acil Tıp Teknisyeni Helün KILIÇ ve Şoför Mehmet Semih ŞAHİN ’den oluşan ekibimiz görevlendirilmiştir.

Ekibimiz hareketinden yaklaşık 2 km sonra Abdipaşa Beldesi İnceçam mevkiinde tüm sağlık camiasını ve halkımızı derinden üzen söz konusu elim kaza gerçekleşmiş ve maalesef Acil Tıp Teknisyeni Hacer ŞANCI, olay yerinde ve hastanemizdeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Acil Tıp Teknisyeni Helün KILIÇ ve Şoför Mehmet Semih ŞAHİN ağır şekilde yaralanmışlardır. Yaralılardan Sağlık Teknisyeni Helün KILIÇ ’ın tedavisi Zonguldak Üniversitesi Bülent Ecevit Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Şoför Mehmet Semih ŞAHİN ’in ise Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri devam etmekte olup, kurumumuzca durumları yakından takip edilmektedir.

Şuanda yapılan görüşmeler sonucunda yaralı olan her iki arkadaşımızın durumlarının iyiye gittiği, yoğun bakımdaki takip ve tedavilerinin devam ettiği bilgisi alınmış olup en kısa zamanda sağlık ailesi içindeki yerlerine sağlık ve sıhhat içinde dönmeleri için duacıyız.

Tüm Sağlık camiasını yasa boğan bu elim kaza neticesinde vefat eden Kardeşimiz Acil Tıp Teknisyeni Hacer ŞANCI’ ya Allahtan rahmet, kederli ailesine ve sağlık çalışanlarına başsağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar dileriz.

Sağlık Teşkilatının bu acı günün her anında bizlere destek olan başta Sayın Bakanımız ve diğer bakanlık yetkililerine. Sayın Valimiz Bülent SAVUR, Milletvekillerimiz Sayın Yılmaz TUNÇ ve Sayın Rıza YALÇINKAYA, Garnizon Komutanımız Sayın Dnz. Kıdemli Albay Mehmet SANDIKLI, Belediye Başkanımız Sayın Cemal AKIN, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ALTINOK, İl Jandarma Komutanımız Kıd. Albay Sayın Alaattin KARSAVURAN, İl Müftümüz Sayın Mahmut GÜNDÜZ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Sayın Dr. Osman AÇIKGÖZ ile tüm hastane acil ve 112 acil sağlık hizmetleri çalışanlarına, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesindeki kıymetli hocalarımıza ve çalışanlarına, Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorlarımıza ve çalışanlarına, gerek telefonla gerekse bizzat olay yerine ve hastaneye gelerek yanımızda olup acımızı paylaşan her kişi ve kuruma sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Anahtar Kelimeler:
KazaAmbulans
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
efsane 11 yıl önce

ne bekliyoruzki bakanların arabaları son sürat gider önden ambulasta napsın yetişmek için sürat yapmıştır sonuçta bu işte çok yazıkk malesef

Avatar
Hakkı canoğlu 11 yıl önce

Başınız sağolsun bilirim kaza acısını allah kimseye yaşatmasın

Avatar
neden 11 yıl önce

bu ülkenin hemen hemen tüm bürokratları son model arabalar eskortlar korumalar bilmem sağlık vs ordusu ile dolaşır... berlin belediye başkanı yıllarca çok sevdiğim bir abimle aynı apartmanda komşu olarak yaşamış birlikte metro ile işe gidip gelmiş yazları bisiklet kullanarak resmi ziyaretleere gidecek kadar da mütevazi olmuştur... ama pardon islamiyet değil hristiyanlık en büyük günah saymıştı değil mi israfı ve kul hakkını... ondan bizimkiler rahat bol keseden harcıyorlar paraları ve yanlarında sürükledikleri insanları... allahınızdan bulun ne diyeyim...

Avatar
derbentli 11 yıl önce

Kaza yerine gittim. Ambulansin lastiklerinin maalesef yeterli olmadığını gördüm sayin yetkililer! Dört lastigin dördü de farklı desende ve diş derinliği yetrli değil. Bunun sorumlusunu tespit etmeniz gerekir!

Avatar
sağlık 11 yıl önce

arkadaş kaza yerine giden arkadaşlara ve kazayı gören arkadaşlara sesleniyorum bu kazayı deneme sürüşü yapsak kazayımeydana getirmeye çalışsak bu ambulansı bu hale getirmemize ihtimal varmı