Öne Çıkanlar Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu TÜİK İsmail Toksöz Deniz KIRAL Hema Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

TIR, Otomobili Biçti: 4 Yaralı

Bartın'ın Kozcağız beldesinde otomobille TIR'ın çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. 

İlgili Foto Galeriye Git

Edinilen bilgiye göre, Bartın'dan Kozcağız istikametine giden 36 yaşındaki Ö.T yönetimindeki 74 AAB 431 plakalı araç ile A.A.'nın kullandığı 74 BT 884 plakalı TIR, Eskihamidiye Köyü mevkiinde çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle TIR ve otomobil şarampole devrildi. Olayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Bartın itfaiyesi ekipleri tarafından otomobilin içinde sıkışan sürücü A.T.'ye il müdahaleyi yaptı.
 

Yaralanan sürücülerle birlikte otomobildeki 56 yaşındaki A.T. ve 6 yaşındaki E.T. Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bahadır 6 yıl önce

kozcağız yolu acil önlem alınması gereken bir yol gerekirse denetimlerin de en üst düzeye çıkarılması lazım. adamlar bizim taksi ile sollamaya çıkmadığımız yerlerde tır ile kamyonla sollamaya çıkıyorlar..ayrıca burada her ne kadar kaza yapan mikser olmasa da hazır beton firmaları da transmikser şoförlerine sefer başına prim vermeyi bıraksınlar artık bu şehirde yaşayan bu kadar insanın canıyla oynamasınlar...