Öne Çıkanlar İsmail Toksöz TÜİK Kastamonu Hema Deniz KIRAL Tiyatro Burcu Karalı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi

Yangında 17 bin 500 tavuk telef oldu
BARTIN’da elektirik kontağından çıktığı tahmin edilen tavuk çiftliğindeki yangında 17 bin 500 tavuk telef oldu.

İlgili Foto Galeriye Git

Yangın 11:00 sıralarında Terkehatipler köyündeki tavuk çiftliği fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, köyde bulunan ve Necdet Genç’e ait 2 katlı tavuk çiftliğinin üst katında dumanlar yükselmeye başladı. Fabrika çalışanları durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine Bartın Belediyesinden 4 itfaiye ile Orman işletme müdürlüğünden 2 ararzöz sevk edildi.


Ortası betonla ayrılan tavuk çiftliğinde üst katta bulunan 17 bin 500 tavuk yanarak, telef oldu. Yangın itfaiye tarafından kontrol altına alınırken, soğutma çalışması yaptı. Çiftliğin alt katında bulunan 20 bin tavuk ise üst katı ayıran beton nedeniyle herhangi bir zarar görmedi. Yangının elektirik kontağından çıktığı tahmin ediliyor.

Jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.