Öne Çıkanlar Bartın Valisi KDMP Burcu Karalı Tiyatro Kastamonu TÜİK İsmail Toksöz Deniz KIRAL

Bolu Dağı'nda ulaşım güçlükle sağlanıyor

BOLU'da etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Yağışın etkisiyle kent merkezi beyaz örtü ile kaplandı. TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde ulaşım güçlükle yapılıyor.

Kentte dün akşam saatlerinde başlayan kar aralıklarla etkisini sürdürüyor. Sabah saatlerinde bazen lapa lapa, bazen tipi şeklinde yağan kar ile birlikte kent merkezi beyaz örtüyle kaplandı. Sürücüler araçlarının üzerinde biriken karları temizlemeye çalıştı. Belediye ekipleri de şehir içinde cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışması yaptı.

Kar, Bolu Dağı'nda da etkili oldu. TEM'in Bolu Batı ve Doğu gişeleri ile Dağkent, Elmalık ve Bolu Dağı Tüneli ile viyadükler kesimlerinde kar yoğun devam etti. D-100 Karayolu'nun Elmalık, Seymenler, Bakacak bölümlerinde de etkili olan kar yağışı sürücüleri zor durumda bıraktı. Zeminde biriken kar ulaşımın yavaşlamasına yol açtı. Bolu Dağı'nın zirvesinde bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarında durdurup kartopu oynadı.

Karayolları 4'üncü Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, TEM ve D-100'ün Bolu Dağı kesiminde ulaşımın aksamaması için yoğun çalışma yaptı. Ekipler, yollardaki karları temizleyip tuz attı. Bölge Trafik İstasyonu ekipleri de güzegahta önlemlerini artırdı. Sürücüler, elektronik tabelelar ile yavaş gitmeleri için uyarıldı.

DHA

Anahtar Kelimeler:
BoluBolu Dağı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.