Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

Bolu’da Binlerce Kişi Şehidini Uğurladı
Iğdır’da polis servisine PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Yaşar Doğancay, 10 bin kişinin katıldığı cenaze töreniyle toprağa verildi. Şehidin annesi Emine Doğancay ve eşi Gülistan Doğancay polis şapkası takarak şehitlerini son yolculuğuna uğurladılar. Şehidin 2,5 yaşında ve 6 aylık iki erkek çocuğunun babalarının tabutu üzerinde resimlerini sevmeleri yürekleri dağladı.

Şehit polis memuru Yaşar Doğancay için ilk tören Bolu’nun Dörtdivan ilçe merkezinde yapıldı. On binlerce kişinin katıldığı törende terör örgütü PKK’ya öfke yağdı. Törene Bolu Valisi Aydın Baruş, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpcü, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu Emniyet Müdürü Mustafa Kızıltaş, Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven ve binlerce vatandaş katıldı.

Cenaze töreninde şehidin babası Yaşar Doğancay ayakta durmakta zorluk çekerken, annesi Emine Doğancay ve eşi Gülistan Doğancay polis şapkası takarak şehitlerini uğurladılar.

Gözyaşlarına boğulan anne ve eşini polis memurları ve yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Anne Emine Dogancay, “Kuzum yavrum benim” diyerek evladının fotoğrafını severek tabutuna sarıldı. Şehidin eşi Gülistan Dogancay, “Canım benim, seni çok özleyeceğiz. İki oğlum var onları da babalarının arkasından yetiştireceğim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Şehit polis memuru Yaşar Doğancay’ın 2,5 yaşında ve 6 aylık iki erkek çocukları tabutu üzerine konularak babalarının fotoğrafı sevdirildi. O anlarda gözyaşları sel oldu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazıyla şehit polis memuru Yaşar Doğancay’ın cenazesi Cemaller köyündeki baba ocağına götürüldü. Şehidin cenazesi tekbirler eşliğinde köy mezarlığında defnedildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.