Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

FETÖ soruşturmasında 13 kişi gözaltına alındı
BOLU'da Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 13 kişi gözaltına alındı. Bir süre önce yurt dışına kaçtığı tespit edilen ve hakkında yakalama kararı çıkarılan işadamı Adnan Daylan'ın Seben İlçesi'ndeki evinde de arama yapıldı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri haklarında yakalama kararı olan 13 kişinin ev ve işyerine eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 10 akademisyen, 2 işadamı ve 1 mühendis gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramada bazı cd, belge ve dokümanlara da el konuldu.

YURT DIŞINA KAÇAN İŞADAMININ EVİNDE ARAMA

Ayrıca, TEM Otoyolu'nun Bolu kesimindeki bir AVM'nin eski büyük ortağı olan ve bir süre önce yurtdışına kaçtığı tespit edilen Adnan Daylan'ın Seben İlçesi'nde yayladaki evinde de arama yapıldı. Hakkında yakalama kararı bulunan Daylan'ın evinde ele geçirilen deliller de incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.