Karda Off-Road heyecanı

BOLU'nun Mengen İlçesi'nde karla kaplı yaylalarda gerçekleştirilen Off-Road gezisinde sürücüler heyecanlandı.

Mengen Off-Road Kulübü'nün, Mengen Belediyesi desteğinde düzenlediği Off-Road gezisine çevre il ve ilçelerde yaklaşık 40 sürücü katıldı. Mengen Belediye Başkanı CHP'li Turhan Bulut'un da yer aldığı gezide sürücüler karla kaplı yayla yollarında araçlarını test etti. Sürücüler, kar kalınlığının yer yer yarım metreye ulaştığı bölgelerde arazi araçlarıyla güçlükle ilerledi.

Bazı araçlar kara saplandı. Bu araçlar konvoydaki diğer araçlara iple bağlanıp çekilerek çıkarıldı. Bürnük Göleti ve çevresindeki yaylaları kapsayan gezide büyük heyecan yaşayan sürücüler, mola alanında ateş yakıp yemek yedi. Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, şöyle dedi:

"Gezi sayesinde yaylalarımızın keyfini sürdük. Heyecanlı ve keyifli saatler geçirdik. Bu tür organizasyonlar ilçemiz için çok önemli. İlçemizin tanıtımı için her zaman destek vermeye hazırım."

DHA

Anahtar Kelimeler:
BoluMengen
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.