Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Polisim diyen sürücü ile cenaze sahiplerinin yol verme tartışması
BOLU'da, otomobil sürücüsü ile cenaze aracındaki cenazenin sahipleri arasında yol verme meselesinden tartışma çıktı. Otomobil sürücüsünün, "Ben polisim" diyerek cenaze sahiplerine silah çektiği iddia edildi.

Olay, Karamanlı Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Hayatını kaybeden 89 yaşındaki Mükerrem Altıntaş'ın cenazesi, öğle saatlerinde belediyeye ait cenaze aracıyla helallik alınması için evinin önüne getirildi. İddiaya göre cenaze aracının yol kenarındaki park alanına çekilmesi sırasında cenaze sahipleri trafiği durdurmak istedi. Yoldan geçen 35 VE 911 plakalı otomobilin sürücüsü kornaya basarak duruma tepki gösterdi. Cenaze sahiplerinin de sürücüye tepki göstermesi üzerine gerginlik çıktı. Sürücü, araçtan inip "Ben polisim" diyerek cenazenin yakınlarına silah çekti. Silahı görenler büyük korku yaşadı.

Haber verilmesiyle çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri elinde tabanca olan sürücüyü uzaklaştırdı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde polis olduğu öğrenilen sürücü, ifadesi alınmak üzere Emniyet'e götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.