Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Başvuru süresi 26 Eylül'e uzatıldı

Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü'nden yapılan açıklama:

Küre Dağları Milli Parkı'nın sahip olduğu yüksek değerleri korumak, alana gelen ziyaretçilerin bilgilendirilmesi ve ziyaretçi yönetiminin sağlanması, ziyaretçilerin Milli Park değerleri hakkında en doğru ve sağlıklı bir şekilde bilgilendirilmesini sağlamak için Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, 10. Bölge Müdürlüğü, Küre Dağları Milli Park Müdürlüğü tarafından 01-24 EKİM 2012 tarihleri arasında "Sertifikalı Milli Park ALAN KILAVUZLUĞU KURSU" düzenlenmiştir.

Alan Kılavuzluğu Kursuna Başvuracak Adaylarda;

a. TC vatandaşı olmak

b. En az lise mezunu olmak (Kurs Kabul Komisyonunca yöreyi iyi bildiği tespit edilecek İlkokul/ Orta Okul/ İlköğretim Okulu mezunları da kursa kabul edilecektir.)

c. Milli Park sınırları içinde veya yakın çevresinde en az bir yıldır ikamet ediyor olmak.

d. Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak

e. Taksirli suçlar ile kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlarla çevrilmiş veya aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, basit ve nitelikli zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

f. Kamuda işçi veya memur statüsünde çalışıyor olmamak şartları aranacaktır.

Başvuru tarihleri ve başvuru yerleri:

Eğitime katılım sağlayacak adayların 14 - 26 EYLÜL 2012 tarihleri arasında saat 17:00'ye kadar bir dilekçe ve istenen belgeler ile; BARTIN, ARIT, AMASRA ve ULUS'tan KATILACAKLAR: Küre Dağları Milli Park Müdürlüğüne-(BARTIN VALİLİĞİ Binası) Bartın 1. Çevre Yolu Cd. Bartın Valiliği 3. Kat, Kemerköprü / BARTIN Tel: 0378 227 18 44 Faks: 0378 227 18 45

CİDE, ŞENPAZAR ve KURUCAŞİLE'den katılacaklar: CİDE Milli Park Şefliğine (Eski CİDE METEOROLOJİ MÜDÜRLÜĞÜ'ne ) Tel: 0 378 227 18 44 - 0 366 866 10 64-Irmak Köyü-CİDE (Eski Meteoroloii Müdürlüğü)

AZDAVAY ve PINARBAŞI'dan katılacaklar: PINARBAŞI Orman İşletmesine Tel-Adres: 0366 771 20 15-Pınarbaşı No:24 adresine hafta içi mesai saatlerinde başvuruları alacak olan lilli Park Müdürlüğü yetkilisine Şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Alan Kılavuzluğu kurs yerleri: BARTIN İL MERKEZİ,ULUS İLÇESİ,KASTAMONU İLİ CİDE İLÇESİ, KASTAMONU İLİ -PINARBAŞI İLÇESİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.