Kaçak Avcılara Ceza Yağdı
ORMAN ve Su İşleri Bakanlığı 10. Bölge Müdürlüğüne Bartın İl Şube Müdürlüğü ekipleri 24 kişiye, 26 bin 441 lira para cezası kesildi.

İlgili foto galeriye git

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Sinop 10. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bartın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Ocak ayında jandarmayla birlikte av sahalarında ve ormanlık alanlarda kaçak avcılara yönelik denetimler yaptı. Kontrol ve koruma amaçlı yapılan denetimlerde kaçak avlanma yaptıkları tespit edilen 24 kişi hakkında idari işlem yaptı. 24 kişiye ait 15 tüfeğe de el konuldu.

Ekiplerin yaptığı denetimler sonucunda, yaban hayatına ve ekosisteme zarar verdikleri tespit edilen 24 avcıya 14 bin 241 lira idari para cezası ile 12 bin 200 lira tazminat bedeli uygulandı. Toplamda 26 bin 441 lira cezanın kesildiği denetimlerin devam edeceği bildirildi.

Ayhan ACAR (DHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kumlucalı 7 yıl önce

rahatladınız mı bari ceza kesince koylunun ormanını paralı yapıyosunuz para verınce yasak olmuyo vermeyınce ceza