Öne Çıkanlar Abdipaşa Mehmet Altınok Fen işleri müdürlüğü Cemal Akın Şahin Gültekin Ereğl Furkan Yılmaz Devlet Su İşleri

Ulus'a Yeni HES

Bartın'ın Ulus İlçesi Uluköy Köyü sınırları içerisinde, Katırova deresi mevkiinde HES inşaa edilecek.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "BARTIN il ULUS, ilce Uluköy Köyü sınırları içerisinde, Katırova deresi mevkiinde HAS ENERJİ ÜRETİM İLETİM VE TİCARET A.Ş. tarafından yapılması planlanan Katırova Regülatörü ve HES (6,726Wm/6,46 MWe) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Başvuru Dosyası Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği'nin 8. maddesi doğrultusunda incelenmiş ve uygun bulunmuş olup, projeye ilişkin ÇED Süreci başlamıştır.

Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar süreç ile ilgili her türlü bilgiler ve projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler

BARTIN Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderilebilir.İlgililere ve kamuoyuna duyurulur." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zek 6 yıl önce

bartında bir tek ulus ilçesi var zaten arıt belde değil amasrada ilçe!!!! ne olacak arıt yolu