Fethullah Gülen'in maketi asılıp yakıldı
DÜZCE'nin Gölyaka İlçesi'nde 15 Temmuz darbe girişimini protesto eden bir grupsı Fethullah Gülen'in maketini asıp ateşe verdi.

İlçe girişindeki terminalde toplanan kalabalık, Türk bayrakları ile ilçe merkezine yürüdü. Kent Meydanı'nda demokrasi şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Ardından, FETÖ/PDY ele başı Fethullah Gülen'in maketi kamyonetin kasasında kurulan idam sehpasında asıldı. Üzerinde 'Vatan haini' yazılı maket daha sonra yere indirilip ateşe verildi.

Gölyaka Kaymakamı Murat Şener, 15 Temmuz darbe girişimin milletin azim ve kararlığıyla önlendiğini söyledi. Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut da halkın vatana sahip çıktığını vurgulayarak, demokrasi nöbetine katılanlara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.