Motosikletiyle otomobile çarpan rafting eğitmeni öldü

DÜZCE'nin Cumayeri İlçesi'nde rafting eğitmeni 24 yaşındaki Caner Dal, motosikletiyle gece evine giderken yan yoldan önüne çıkan otomobile çarparak yaşamını yitirdi. Otomobildeki 4 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Düzce ile Cumayeri arasındaki yolda meydana geldi. İlçeye bağlı Dokuzdeğirmen Köyü'ndeki rafting tesislerinde eğitmen olan Caner Dal, motosikletiyle Cumayeri'ndeki evine giderken, iddiaya göre yan yoldan önüne çıkan Selami Gürsoy'un kullandığı 81 ED 628 plakalı otomobile çarptı. Hurda yığınına dönen motosikletten fırlayarak yol kenarındaki mezarlık duvarına çarpan Caner Dal, hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Selami Gürsoy ile yanındaki Hatice Yeşilyurt, Yiğit Yeşilyurt ve Ali Yeşilyurt ise yaralandı. Yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Anahtar Kelimeler:
Düzce
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.