Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

80 öğrenciye Cumhuriyet Eğitim Gezisi

CUMHURİYET EĞİTİM GEZİLERİ PROJESİ

Bakanlığımıza bağlı Ortaokul ve Liselerde öğrenim gören, farklı coğrafi bölgelerdeki öğrencilerin birbirleriyle tanışıp kaynaşmalarını sağlamak, okulda aldıkları eğitime paralel olarak tarihimize ve Cumhuriyetimizin kurulmasında önemli yeri olan İllerde bulunan şehitlikler, müzeler, anıtlar, tabyalar, milli parklar ve ören yerlerini gezerek, görerek Çanakkale ve milli Mücadele Destanı’nın önemini kavramalarına ve bu yolla milli şuurlarının güçlendirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünce “CUMHURİYET EĞİTİM GEZİLERİ” organize edilmiştir.

Proje kapsamında ortaokullardan 7 ve 8. sınıflardan seçilen 40 öğrenci, 2 öğretmen refakatinde Samsun-Amasya-Erzurum-Sivas-Ankara-Bursa ve Afyonkarahisar-Kütahya İllerine 24-28 Eylül 2012 tarihleri arasında Eğitim Gezisine katılacaktır.

Yine İlimizden Liselerden seçilen 40 öğrenci, 2 öğretmen refakatinde tarihi sonra Çanakkale Valiliğince belirlenecek Ekim 2012 ayı içerisinde Samsun-Ankara-Çanakkale İlleri Eğitim Gezisine katılacaktır.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.