Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Başarılı Öğrencilere Umre Ödülü

İslami İlimler Fakültesi Arapça Hazırlık sınıfında okuyan öğrenciler, ara dönem umresi ile ödüllendirildiler.

Fakülte Arap Dili ve Belağatı Anabilim Dalı başkanı Yrd. Do. Dr. Münir Kuşcuzade’nin destek ve gayretliyle oluşturulan umre ödülü başarılı olan 8 öğrenciye verildi.

Ödül kazanan öğrenciler çok mutlu olduklarını ve umre ziyareti süresince okulda öğrendikleri Arapçanı pratiğini yapma imkanını bulacaklarını ifade ettiler.

Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. Münir Kuşcuzade konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Elhamdülillah başarılı, İslami ilimler misyonuna uygun, sınıf içinde arkadaşlarıyla uyumlu ve örnek olan öğrencilerimiz arasından belirlediğimiz 8 öğrencimize bu imkanı sunmaktan dolayı çok mutluyum. Rabbimizin lütfu ve keremiyle, maddi boyutunu hallederek, öğrencilerime umre ziyareti imkanı sağladık. Bu ödülle temel amacımız, öncelikle öğrencilerimizin çalışmalarını ve başarışını artırmak, islami ilimler misyonuna uygun yetişmelerini sağlamaktır. Ayrıca bu vesile ile öğrencilerimiz hem umre ibadetini gerçekleştirmiş olacak hem de hazırlık sınıfında teorik olarak öğrendikleri Arap Dilinin uygulamalı olarak kullanma imkanı bulacaklardır. Dilin pratik eğitimlerine katkıda bulunmak. Öğrencilerimiz umrede bulundukları süre içinde ibadetlerini yaparken bir arap ülkesini ve kültürü yakından tanımış ve okulda öğrendikleri bilgileri uygulamış olacaktır.İmkan ve fırsat bulursak önümüzdeki dönemlerde e bu tür ödüllendirme çalışmalarını yapmayı düşünüyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.