BÜ’de Proje Hazırlama Toplantısı

Bartın Üniversitesi Yönetim, Bilişim Sistemleri Kulübü tarafından öğrencilere yönelik proje hazırlama eğitim toplantısı yapıldı.

Bartın Üniversitesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Proje Uzmanı Bahadır Başkonuş konuşmacı olarak katıldı. Başkonuş, üniversite öğrencilerine proje yapmanın aşamalarını anlattı. Başkonuş, proje yapmanın bir hedefe ulaşmak için kaynak ve zaman kullanımı planlaması olduğunu söyledi.

Başkonuş, proje üretmede en önemli noktanın başlangıç ve maddi kaynak olduğunu belirterek, “Bir projenin başlangıç ve bitiş evresinin olması gerekmektedir. Proje üretmek için bu iki aşama arasında bazı süreçler de olması zorunludur. Hedefin belirlenmesiyle başlayan bu süreç, fikirlerin belirlenmesi, analiz edilmesi, kaynak bulunması, uygulama ve en son değerlendirme aşamasıyla nihayete erer. Bu noktada maddi kaynak en büyük sıkıntı olmakla beraber, aynı zamanda değildir. Çünkü paranız olsa bile projeyi hayata geçirecek becerilerinizin olması gerekmektedir” dedi.

Başkonuş, özellikle Avrupa Birliği (AB) süreci kapsamında projelere verilen büyük desteklere de atıfta bulunarak, fırsatların iyi değerlendirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Toplantı, soru cevap bölümünün ardından son buldu.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.