Çeşm-i Cihan Öğrenci Yurdu açıldı

Düzenlenen açılış törenine, AK Parti Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Uğur Timur, İl Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Amasra Milli Eğitim Müdürü Adnan Özkök, Amasra Tahsil Çağındaki Talebelere Yardım Derneği Başkan ve üyeleri, hayırsever işadamları ve çok sayıda Amasralının katılımı ile gerçekleştirildi.

Amasra Kaleşah mahallesinde yapımı tamamlanan, ortaöğrenim çağındaki 80 öğrenciye hizmet verecek olan Çeşmi Cihan Öğrenci Yurdunun açılışı saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Kuranı Kerim okunmasıyla başladı. Protokol konuşmalarının ardından yurt inşaatında katkısı olan hayırseverlerin isimleri açıklandıktan sonra protokol üyeleri tarafından açılış kurdelası kesildi. Açılışa katılan davetliler yapılan ikramdan sonra yurdun bölümlerinde incelemelerde bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.