Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Öğretmenim Şenliği
Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi bu yıl ilk kez mezun olacak öğrencileri için “Öğretmenim Şenliği” düzenledi.
Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi ilk mezunlarını veriyor. Sınıf Öğretmenliği Bölümü, Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü ve İlköğretim Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden 105 öğrenci diplomalarını alacak. Bu yıl mezun olacak öğretmen adayları için düzenlenen “Öğretmenim Şenliği”nde konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş, 4 yıl önce ilk öğrencilerini almanın mutluluğunu tattıklarını belirterek, şimdi onları mezun etmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi. Güneş, fakülte olarak en iyi öğretmenleri yetiştirmek için yola çıktıklarını kaydederek, “İyi bir eğitici kadro oluşturmak için çabaladık. Hocalarımızın en iyi öğretimi vermeleri için birçok çalışma gerçekleştirdik. Şimdi ilk mezunlarımızı vererek, genç arkadaşlarımızdan iyi bir öğretmen olmalarını, iyi öğrenciler yetiştirmelerini istiyoruz” dedi.
Daha sonra etkinlik Bartın Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu’nun verdiği konserle devam etti. Müzik Kulübü öğrencilerinin oluşturduğu koro, seslendirdiği parçalarda büyük beğeni topladı.
Bilim İnsanları Sergisi Açıldı
Öğretmenim Şenliği kapsamında “Geçmişten Günümüze Bilim İnsanları” sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Harun Er danışmanlığında Sosyal Bilgiler Eğitimi 2. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan sergide, 39 bilim insanının hayatının ve çalışmalarının resmedildiği tablolar yer aldı.
Eğitim Fakültesi ilk mezunlarını veriyor
Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi bu yıl ilk kez mezun olacak öğrencileri için “Öğretmenim Şenliği” düzenledi.
26 Mayıs 2015 Salı 14:29
