Emekli Prof. Gülez'den Tema Bahçeleri konferansı

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sümer Gülez, Fen Bilimleri Enstitüsü’nün davetlisi olarak “Tema Bahçeleri Planlama İlkeleri, Dünyadan ve Türkiye’den örnekler“ konulu konferans verdi. Konferansa Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mete Gündoğan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Selma Çelikyay, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Metin Tunay, Belediye Başkan Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu katıldı.

Bartın Üniversitesinde yeniden öğrencilerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Sümer Gülez, eğlence ve macera parkları, fantezi parkları, sanatsal ve kültürel ağırlıklı tema parkları kapsamında heykel, kültür ve minyatür parkları, eğitim ağırlıklı tema parkları kapsamında arboretumlar, botanik bahçeleri, hayvanat bahçeleri, özel anlamlı tema parkları(tekno parklar) konularında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut 11 yıl önce

Bu icraatları belediye ve Ozel idare ile koordineli olarak bartinda gerçekleşse cok iyi olurdu