Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

En Kaliteli Eğitim Kurumlarına Saha Ziyaretleri Başladı

Millî eğitim bakanlığı eğitimde kalite ödülü yarışmasısaha ziyaretleri başladı.

Millî Eğitim Bakanlığı Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Yönergesi gereğince yürütülen EKYS (Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi) süreci okul ve kurumların kurumsal kalite düzeylerini yükseltmeye teşvik edildiği ve bu alandaki çalışmalarının ilçe, il ve Bakanlık düzeyinde ödüllendirildiği sürecin son ayağı olan saha ziyareti çalışmaları ilimizde 20 Mayıs 2014 günü tarihinden itibaren başladı.

Hacı Ömer GÜLSEREN, Pınar MARDİN, Adem İÇİ, Abdurrahman KAÇMAZ’dan oluşan Milli Eğitim Bakanlığı değerlendirici ekibinin ilimizdeki saha ziyareti çalışmaları, sabah ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR’i ziyaretleri ile başladı. Akabinde Bakanlık değerlendirici Ekibi Sorumlusu Hacı Ömer GÜLSEREN başkanlığında, Bakanlık değerlendirici ekibi, Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsa KIRAL ve İl Kalite Temsilcisi Kadriye YOLCU’dan oluşan heyet, Bartın Valisi Ali ÇINAR tarafından kabul edildi. Bakanlık değerlendirici ekibi daha sonra okul/kurum saha ziyaretlerine Bartın/Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi ile başladı. Okulun sunumu izlenerek paydaşlarla bilgi paylaşımında bulunuldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Değerlendirme Ekibi Ziyaret Programı;

20 / 05 / 2014 Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi

21 / 05 / 2014 Bartın Merkez Öğretmenevi ve ASO

22 / 05 / 2014 Kızılelma Ortaokulu

23 / 05 / 2014 Kemal-Sabriye Ocakçı İlkokulu

Saha ziyaretleri ödüle esas olan çalışmaların bizzat yerinde görülmesi amacıyla yapılacak olup, ödül başvuru raporlarında anlatılanların saha ziyaretinde görülüp incelenmesi sonucunda yapılacak değerlendirme ile okullara puan verilecektir. Bu puanlar esas alınarak kurum ve ekip kategorilerinde birincilik, ikincilik, üçüncülük ödülleri alacaklar belirlenecektir.

2013-2014 Eğitim Öğretim yılı Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi Ödülleri Ankara’da Haziran ayında düzenlenecek ‘’10 Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni’nde sahiplerine verilecektir.

Anahtar Kelimeler:
En Kaliteli Okul
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli Öğretmen 10 yıl önce

bartin öğretmenevi var mi?