Erzurum Şenkaya'dan Altın Eller'e Destek

Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK 'un talimatlarıyla hazırlanarak yürütülen Altın Eller isimli mavi kapak toplama projesi ilk günkü heyecanıyla yürütülmeye devam ederken projeye destekler her geçen gün daha da artıyor. "Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır" sloganı ile psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan proje ile ilgili olarak halk arasında mavi kapak olarak da bilinen değişik boy ve ebatlarda plastik kapakların toplanmasına devam edilirken, projenin başarılı olabilmesi için Bartın İlinde başta basın mensupları, İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden destekler aralıksız olarak gelmeye devam ediyor.

1 Şubat 2012 günü Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak uygulanmaya başlanan projeye sadece Bartın ilinden değil il dışından da destekler gelmeye devam ediyor. Daha önceden Muğla 'nın Marmaris İlçesi ve Van 'ın Erciş İlçesinden yaklaşık 350.000 plastik kapak ve 2 adet çocuk tekerlekli sandalyesi ile projeye destek gelirken bu kez de Erzurum 'un Şenkaya iİlçesinden destek geldi.

Erzurum 'un Şenkaya İlçesi Kömürlü Köyü İlkokulu olarak köy merekezinde 1961 yılında hizmete giren ve adını köyden alan Kömürlü İlköğretim Okulu Şenkaya en köklü okullarından birisi olarak biliniyor. Kömürlü İlköğretim Okulu Öğrencileri Altın Eller isimli proje ile ilgili olarak Okul Müdürü Tuncay GÖK, Okul Öğretmenleri Ufuk ŞANLI ve Ayşegül AYDOĞDU öncülüğünde yaklaşık 2000 adet plastik kapak topladılar. Toplanan yaklaşık 2000 adet plastik kapak Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlilerine gönderilirken bundan sonra da projeye destek verileceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.