Öne Çıkanlar Ak Parti Bartın Valisi KDMP LUCY Tekkeönü TÜİK İsmail Toksöz Fatih Mahallesi

Fatih Sultan Mehmet Lisesine Yeni Bina
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

İlgili Foto Galeriye Git

Anadolu Öğretmen Lisesi adıyla yıllarca Bartın’a hizmet veren ve Bartın’ın eğitimde en başarılı lisesi olan Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi yapım ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirileceğini belirten Milletvekili Tunç, yeni lise binasının Bartın Merkez Aladağ Mahallesi’nde Emniyet Müdürlüğünün karşısında bulunan arsaya inşa edileceğini ve mimarisi ile göz dolduracağını söyledi.

Milletvekili Tunç, Bartın’a AK Parti iktidarları döneminde 37 tane okul kazandırdıklarını belirterek, Bartın il merkezi, ilçe ve beldelerde ihtiyaç olan okulları yaparak öğrenci ve öğretmenlerin hizmetine sunduklarını, anaokulları, ilkokullar, ortaokul ve lise binalarının yenilendiğini, ihtiyaç olan yerlerde yeni planlamaları da yaptıklarını belirterek, 10 Şubat 2017 tarihinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nin yapım ihalesini gerçekleştireceklerini ve daha sonra da Bartın Endüstri Meslek Lisesi Kampüsü ile Amasra Lisesi yurt inşaatının ihalelerinin yapılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 7 yıl önce

ülkesini insanını sevmek budur...gerisi hikaye...çalışmaktan yorulmayan bir hizmet neferi...

Avatar
ersin 7 yıl önce

planı güzel ama kapalı spor salonu yok.neden yeni yappılan okullara spor sqalonu yapılmaz.bu gençler nasıl saglıklı bir nesil olacak yetişecek.