Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Is the grass greener on the other side ?

Beş gün süresince Belçika-Bornem’de kültürel çalışmalara katılan grupta Müdür Yardımcısı Mehmet HORUZOĞLU, İngilizce öğretmenleri Yasemin EKER ve Zeynep HORUZOĞLU ile birlikte Türkçe öğretmeni Şüheda EKMEKÇİ, Fen Teknoloji öğretmeni H.Özlem DELİOĞLU, Sosyal Bilgiler öğretmeni Hüseyin MUŞ ve Sınıf öğretmenleri Sönmez AFŞAR, Ümit KARACA’NIN yanında öğrencilerden; Beyza ERİKLİ, Ahsen KARAYORMUK, Furkan KAHRAMAN ve Ahmet Ulaş KARACA katıldılar.

Kemal-Sabriye Ocakçı İlköğretim Okulu Müdürü Recep DUYMAZ yapılan ziyaret ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ; “ Comenius projemizde Belçika, Finlandiya ve İngiltere bulunmaktadır. Proje ortaklarımızdan Belçika’ya ilk ziyaretimizi on iki kişilik bir ekiple gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ekipteki tüm arkadaşlarıma Belçika’da bizleri en iyi bir şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum. Bu tür projeler sayesinde Dünya üzerinde bulunan değişik kültürleri tanıma ve kendi kültürümüzü onlara tanıtma fırsatları buluyoruz. Bizler okul olarak bu fırsatları en iyi bir şekilde değerlendirdiğimize inanıyoruz.” dedi.

H.Karaman

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.