Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

İstiklal Marşı'nı en güzel onlar okudu

Türk Eğitim-Sen Bartın Şube Başkanı Sezai HANGİŞİ yaptığı açıklamada; Anaokulu, İlköğretim ve Ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimizde Milli Bilinci Geliştirmek, Vatan, Millet ve Bayrak sevgi ve saygısını geliştirmek, toplum karşısında kendilerini ifade etme yeteneği kazandırmak, özgüven vermek, Türkçe’yi güzel ve düzgün kullanma yeteneğini geliştirmek amacıyla bu yarışmayı düzenlediklerini söyledi.

Bartın Kız Meslek Lisesi Salonunda yapılan İstiklal Marşı Okuma yarışmasına 30 öğrencinin katıldığını söyleyen Hangişi; Doğru Okuma, Telaffuz, Vurgu-Tonlama, Jest-Mimik, Ses Tonlama ve Sahne Mikrofon Kullanma becerileri üzerinden 5 kişilik Jurinin değerlendirmesi sonucunda;

Birinci : Sude OK
İkinci : Deniz DUDUOĞLU
Üçüncü: Ferda Nur ÇELİKOĞLU

Birinciye Netbook Bilgisayar, İkinciye Tablet Pc, Üçüncüye Dijital Fotoğraf Makinesi ile 4-10. olanlara MP4, MP3, saat ve Flash Bellek vereceklerini söyleyen Hangişi; 24 Mart 2012 tarihinde Saat: 19:00’ da Belediye Sosyal Tesislerinde düzenleyecekleri gecede ödül törenini yapacaklarını ve ayrıca bütün yarışmacılara Katılım Belgesi vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.