Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Karabük Sezai Yusuf Ülger kuucaşile

İzmitli Gençlerden Bartın'a Yakın İlgi

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde iki gün süreyle düzenlenen ‘Üniversite Tanıtım Günleri’ etkinliğinde aday öğrenciler ile aileleri Bartın Üniversitesinin standı yoğun ilgi göstedi.

Ziyaretçilerin sorularını cevaplayan Öğr. Gör. Burak Ceylan tarafından Bartın Üniversitesinin 9 fakülte, 1 yüksekokul, 3 meslek yüksekokulu ve 3 enstitüsünde yer alan programlar hakkında bilgi verildi.

Kariyer planlaması noktasında tavsiyelerde de bulunulduğu fuarda, üniversite tercihi yaparken dikkat edilmesi gereken hususları öğrencilere ve ailelerine anlatıldı.

Bartın’daki öğrenci odaklı kaliteli eğitim ortamı, güvenli şehir ve konaklama imkânlarının önemine de vurgu yapılarak, tüm öğrenciler Bartın Üniversitesine davet edildi.

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.