Öne Çıkanlar BAKKA Emine KOÇOĞLU Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Ali Çınar

Köksal Toptan Anadolu  Lisesi Gönüllü Destekçi

Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan “Altın Eller” ve “Altın Kalpler” isimli projelerin yürütülmesine devam ediliyor. Bilindiği gibi “Her Sağlıklı İnsan Bir Engelli Adayıdır” sloganı ile ilk olarak “Altın Eller” isimli proje hazırlanarak yürütülmeye başlanmış, ardından da “Sorumlu Fert Güvenli Kent” sloganı ile “Altın Kalpler” isimli proje hazırlanarak yürütülmeye başlanmıştı. Psiko sosyal model örnek alınarak hazırlanan projeler ilk günkü coşkusu ile yürütülmeye devam ederken, projenin gönüllü destekçileri de artmaya devam ediyor. Son olarak Bartın ‘ın seçkin okulları arasında gösterilen Köksal Toptan Anadolu Lisesi de gönüllü destekçiler arasındaki yerini aldı.

Vizyonu bilim, kültür ve spor faaliyetlerinde çevresine model ve lider olan bir okul olmak olan Bartın Köksal Toptan Anadolu Lisesi 'nin duyarlı idareci, öğretmenleri ve öğrencileri Bartın Emniyet Müdürü Mehmet ALTINOK ‘un talimatlarıyla hazırlanarak yürütülmeye başlanan “Altın Eller” ve “Altın Kalpler” isimli projelerin gönüllü destekçileri oldular.

Gönüllü destekçileri olduğunun bir göstergesi olarak üzerinde “Altın Eller” ve “Altın Kalpler” isimli projelerin logolarının, sloganlarının ve proje isimlerinin yanı sıra “GÖNÜLLÜ DESTEKÇİSİYİZ” yazısının da bulunduğu özel olarak hazırlanan afiş Köksal Toptan Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından okul giriş kapısına yapıştırıldı.

Sosyal sorumluluk projelerinde sürekli görmeye alıştığımız Köksal Toptan Anadolu Lisesi ‘nin duyarlı öğrencileri daha önce de Okul Müdürleri Salih SARAMAN, Okul Müdür Başyardımcıları Göktuğ ALTUN, Okul Müdür Yardımcıları Abdurrahman KUŞÇU ve Okul Öğretmenlerinin öncülüğünde topladıkları binlerce değişik renk ve ebatlardaki cam ve plastik şişelerin plastik kapakları ile “Altın Eller” isimli projeye destek vermişlerdi. Köksal Toptan Anadolu Lisesi Müdürü Salih SARAMAN ‘a Bartın Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından projelerin tanıtımı amacıyla hazırlanan kupa bardak da hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.