Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Matematik projesi yarışmasında bronz madalya kazandılar

Vali Bülent SAVUR, Marmara Özel Okullar Birliği tarafıdan düzenlenen, matematik projesi yarışmasında 53 özel ilköğretim okulundan 53 projenin yarıştığı proje yarışmasından “sırlı sayılar” adlı projesi ile Marmara üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Özel Gülpembe Koleji Okul yönetimini ve öğrencilerini makamında kabul etti..

Kabulde Özel Gülpembe Koleji İlköğretimokulu Müdürü Nurullah ÇETİN, Müdür Yardımcısı Murat NALÇAKAN Marmara Özel Okullar Birliği tarafıdan düzenlenen matematik projesi yarışmasında Bartın Özel Gülpembe İlköğretim Okulunu temsil eden 6.sınıf öğrencileri Ayşenur FİDAN ve Tuba İrem YARPUZ hazır bulundu.

Vali Bülent SAVUR, Özel Gülpembe Koleji İlköğretim Okulu idarecilerini ve bronz madalya kazanan öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi.

BAŞKAN  ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Matematik- Fizik Olimpiyatlarına katılarak bronz madalya kazanan öğrencileri tebrik etti.



Belediye Başkanı Cemal Akın, kendisini Okul Müdürü Nurullah Çetin ve Müdür Yardımcısı Ertan Kahraman nezaretinde ziyaret eden Gülpembe İlköğretim Okulu 6’ncı sınıf öğrencileri Ayşenur Fidan ve Tuba İrem Yarpuz’a birer adet Belediye amblemli kupa, kalem ve kitap hediye ederek tebrik etti.

Olimpiyatlara matematik alanında, Sırlı Sayılar adlı projeleri ile katılarak bronz madalya kazanan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılarının devamını dileyen Başkan Akın konuşmasında “Bu önemli bir başarıdır. Başta bu başarıyı kaydeden öğrencilerimizi sonrada önemli katkısı olan ve emeği geçen öğretmenler, idareciler ve ailelerini kutlarım. Eğitim hayatınız boyunca daha nice başarılar dilerim” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.