Miniklerle Yıl Sonu Sergisi Açtı
Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç yıl sonu sergisini minik öğrencilerle birlikte açtı.

Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Öncesi Uygulama Sınıfının minik öğrencileri tarafından hazırlanan 2016-2017 Eğitim Öğretim Yıl Sonu sergisi AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un katılımı ile açıldı. Tunç, açış kurdelasını minik öğrencilerle birlikte kesti.

Bartın Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul öncesi Uygulama Sınıfının minik öğrencileri tarafından hazırlanan  2016-2017 Eğitim Öğretim Yıl Sonu sergisi yoğun katılımla açıldı. Tunç, açış kurdelasını minik öğrencilerle birlikte kesti. Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen yılsonu sergisine AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, Okul Müdürü Şule Akça, Ertuğrul Öztamur Uygulama Sınıfı Öğretmenleri Bingül Şahin ve Şengül Yelmer, öğrenciler ve veliler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, sergideki tüm eserleri tek tek inceleyerek, bilgi aldılar. Minikler çalışmalarıyla herkesin takdirini kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.