Öne Çıkanlar BAKKA Ulus Kurucaşile Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Filiz Fırat Emine KOÇOĞLU UEFA

Müdürü Havaya Attılar, Konvoyla Uğurladılar

BARTIN'da, Umut Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü İbrahim Yıldırım, öğretmen olarak atandığı İnönü İlkokulu'na, havaya atılarak uğurlandı. Bazı öğretmenlerin arkasından gözyaşı döktüğü Yıldırım, yeni okuluna konvoy eşliğinde götürüldü.

İbrahim Yıldırım için 4 yıldır müdür olarak olarak görev yaptığı, 165 öğrencinin eğitim gördüğü, 45 öğretmenin görev yaptığı okulda yıl sonu etkinliğinin ardından uğurlama töreni düzenlendi.

İlgili Foto Galeriye Git

Yıl sonu etkinliğinde karnelerini verdiği öğrencilerle ve öğretmenlerle davul zurna eşliğinde çiftetelli oynayan İbrahim Yıldırım, daha sonra öğretmenler, öğrenciler ve velilerle tek tek tokalaşıp kucaklaştı. Bazı öğretmenler gözyaşlarını tutamadı. Daha sonra öğretmenler Yıldırım'ı alıp havaya attı. Sevgi gösterileri eşliğinde kucakta minibüse götürülen Yıldırım, özel eğitim öğretmeni olarak atandığı İnönü İlkokulu'na da yine öğretmen ve velilerin araçlarıyla oluşturduğu konvoy eşliğinde götürüldü. Yeni okuluna da kendisine eşlik eden davul- zurna eşliğinde giren Yıldırım, kendisini karşılayan okul yönetimi ve öğretmenlerle tanıştı.

4 yıldır görev yaptığı okulda müdürlük görevinin sona erdiğini söyleyen Yıldırım, "Ben bu okula 4 yıl önce Akçamescit İlköğretim Okulu'ndan geldim. Arkadaşlarla çok güzel işler yaptık. Burada bir 4 yıl daha çalışmak istiyordum. Ama olmadı. Projlerimiz yarım kaldı. Öğretmen arkadaşlarımızın beni bu şekilde bir sevgiyle uğurlaması çok güzel. Hepsine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ayhan ACAR (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Ibrahim Yıldırım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 8 yıl önce

eğitim katledilsin ki düşünen,sorgulayan nesiller yerine biat eden, düşünemeyen, itiat eden yığınlar yetişsin. ki saltanatımız bu sayede devam edebilsin.!!!

Avatar
sözün bittiği yer 8 yıl önce

yeni görevinde başarılar. siyasetin eğitimi yerle bir edişi.

Avatar
müdür 8 yıl önce

güle güle ibrahim müdür.ne mutlu sana böyle uğurlandın .yolun açık olsun

Avatar
Ertuğrul can 8 yıl önce

Sarı Sendikaya üye olmadı. Karşılıgi olarak da görevden alındı. üzücü bir durum . Ak parti bu yanlışları gormek lazim

Avatar
DELTA FORCE 8 yıl önce

cevrede o kadar vazgeçilmezimiz diyen insanlar vardıki ne oldu unutulur alışılır unutulur

Avatar
Ayhan TEPE 8 yıl önce

Sevgili Ibrahim Öğretmenim kurunun yanında yaşında yakıldığı bir dönemi yaşıyoruz maalesef. Bazen kötü görünenden iyilik, iyi görünenden ise şer çıkabilir.

Avatar
yavru gezici 8 yıl önce

ben olayı anlayamadım öğretmenler müdürün gittiğine seviniyor mu üzülüyor mu. müdür belliki öğretmenlere hiç müdahale etmiyor,yani okul çiftliğe mi dönmüş.azıcık öğretmeninin rahatına dokunmuş olsaydı.bu görüntüler olmazdı. uzun sözün kısası alan memnun veren memnun olan yerde müdür öğretmen tarafından çok sevilir.

Misafir Avatar
geziye çıkalım senle.. 8 yıl önce @yavru gezici

boş boş konuşma yavru, sen insana insan muamelesi yapılan kamu kurumu görmediğinden böyle düşünüyon ama bu uğurlama alıştığın yalaka kuyruklarına benzemez. lafını bil de konuş!!

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
hasan 8 yıl önce @yavru gezici

ibrahim hocanın insanlığı öğretmenliğinden önce gelir....çiftlik mi arıyorsun son 14 yılda bir çok devlet kurumu çiftliğe dönüştürüldü zaten.kodumu oturtan genel kurmay başkanı isteyenler kına yaksınlar.kodumu oturtan sözde başkanımız var şimdi.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
özel eğitim 8 yıl önce @yavru gezici

yapılan etkinlik ve projeleri yerinde gördükten sonra uzaktan gazel okuyun..sanırım şu an ki düşük profilli okul yönetimlerinin okulları ne hale çevirdiğini görmezden geliyorsunuz..bknz üniversite sınavlarında ilimizi hangi sıralara kadar geriletmişler..

Beğenmedim! (0)