Pemkon'dan Üniversiteye Ödül
PEMKON’dan Bartın Üniversitesi Öğrencilerine Birincilik Ödülü

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencileri Türkiye Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) tarafından düzenlenen Logo Tasarım Yarışması'nda 2 ödül aldı.

Türkiye Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi tarafından düzenlenen PEMAT/PEMKON Logo Tasarım Yarışmasında 1. olan Bartın Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencisi Mustafa İlkay Akyol'un tasarımı Başarı Ödülü'ne; Peyzaj Mimarlığı yüksek lisans öğrencisi Mehmet Cemil Aktaş'ın çalışması ise 1. Mansiyon (ikincilik) ödülüne layık görüldü.

Türkiye Yükseköğretim kurumlarında Peyzaj Mimarlığı eğitimi veren Bölümlerin öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ağaç ve Peyzaj A.Ş.'nin sponsorluğunda gerçekleşen yarışmaya Türkiye’de eğitim gören Peyzaj Mimarlığı öğrencileri 37 çalışma ile katıldı. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, 37 tasarım arasından birincilik ödülü kazanan Mustafa İlkay Akyol'u Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sabaz, öğretim üyeleri Doç. Dr. Bülent Cengiz ve Yard. Doç. Dr. Canan Cengiz ile birlikte makamında tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi ve başarılarının devamını diledi.

Bartın Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri, önceki yıllarda da biri uluslararası, altısı ulusal olmak üzere çeşitli yarışmalarda toplam 7 ödül kazanmışlardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.