Rektör Kaplan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen rektörler toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, kurul üyeleri ve rektörlerle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir toplantı gerçekleştirdi. Ülkede son yaşanan olaylar ve üniversitelerle ilgili konuların konuşulduğu toplantıda Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelen Rektör Kaplan, Bartın Üniversitesiyle ilgili bilgiler verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise rektörlere yaptığı konuşmada üniversitelerde nicelik problemini büyük ölçüde çözdüklerini, bundan sonraki hedeflerinin niteliğin yükseltilmesi olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, akademik başarılarıyla, araştırma-geliştirme faaliyetlerinde elde ettikleri sonuçlarla üniversitelerin Türkiye’nin gurur kaynağı olacağına olan inancını da dile getirdi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
Bartın Üniversitesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.